Ensam(t)stående mamma

En ensamstående mamma på heltid. Men barnen på hel/halv & ingen tid.. Till min stora glädje OCH hjärtskärande sorg.. . Detta är min kamp för att få tillvaron att fungera. Mot mycket i allmänhet, men mot "The Devil in disguise" aka X-mannen, i synnerhet. Välkommen till denna mardröm, som är mitt/vårt liv just nu... och har varit alldeles, alldeles för länge.

Kommentarer

Postat av: Jag också

Publicerad 2014-06-20 23:06:33

Halkade in på din blogg ikväll... Letar och letar efter ett svar, ett svar på hur man vinner. Letar efter någon som vunnit. Någon som vunnit friheten. Men har inte hittat det ännu. Har dock hitta bloggar som din och de ger en sorgsen känsla av att andra har det som mig men också en känsla av att jag inte är ensam. Åren går fort när man kämpar mot djävulen och statistiken. För statistik är just vad våra barn och vi är för tingsrätten, socialen och polisen. - vi vill inte ha bevis- vi dömer det som ord mot ord- låt barnen delas jämnt mellan föräldrarna- statistiken vill visa ett jämnställt samhälle. Jag kommer aldrig att ge upp mina barn, jag ska hitta svaret. Jag vet vad du går igenom och vill ge dig råden, låt honom aldrig veta dina avsikter-han letar efter din akileshäl lura honom att det är något annat än det är. Var saklig,kort och bestämd. Hitta hans akileshäl. Håll i bollen hårt-ge den aldrig till honom- men låt honom tro att han har den när du vill få honom dit du vill.

Svar: Tack snälla du för pepp.. Jag vet vad du skriver. Jag har lärt mig på resans gång, att inte ge efter för ett ögonblick.Jag har överlistat honom, med att han inte kommer åt mig mailledes.
Han tror sig vara så smart.
När han (och jag) fick genomgå psykologtester... Då skrev psykologen "x tror sig veta allt. Han tar oftast på sig en för stor väst. ALLDELES för stor"... -det bär jag med mig.

Han tror sig vara farlig, men han är den största fegisen jag vet...

Hoppas så du hittar bloggar som inger hopp. Att det går bra. För mig går kampen vidare. Och hoppet ger jag aldrig upp...
Mamman

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mamman

Ensam är inte alltid stark. Men ibland har man inget val.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela